BÖNEVECka

6-13 februari 2020

Bönerummet finns på
Kungsgatan 45, vån 3

Ring på porttelefonen:
Evangeliska Brödraförsamlingen

En ny bönevecka närmar sig

6-13 februari, lördag-lördag, kl 15-15

En möjlighet att komma samman i bön och tillbedjan. Samtidigt som vi skapar utrymme i vår egen vardag för att umgås med Gud, så blir det en manifestation för enhet i Kyrkan i Göteborg. Vi välkomnar alla sorters bedjare och kristna samfund, vi kallar samman erfarna bönerävar, sökare, kontemplativa, karismatiska, gammalkyrkliga, lågkyrkliga, högkyrkliga, bibeltrogna… vad vi än väljer att kalla oss, är vi ett i Kristus och i bönens landskap kan vi närma oss Gud och varandra på samma gång.


I vanliga fall brukar vi ha bönen i ett och samma rum hela veckan, men denna gång kommer vi att göra det möjligt att be hemifrån, pga viruset covid-19. Vi kommer att sända en del öppna bönepass online, via vår Facebooksida. Det blir ev också något bönepass via “Zoom”.


Vi planerar också för möjligheten att be i själva bönerummet, där vi inreder med bönestationer. Som vanligt gäller regeln att de som är friska och symtomfria får komma, annars ber man hemma. Vår Gud är stor och kommer vara närvarande hos oss, med sin Helige Ande, oavsett var vi är någonstans. 


Boka in ditt bönepass via bokningssystemet, oavsett om du ber i rummet eller hemifrån. Ber du hemifrån, vill vi att du skriver HEM intill ditt namn i bokningen. Vill du ha hjälp med bokningen, eller ändra något, meddela oss (gbg.hop@gmail.com) så ordnar vi det.


Det kommer troligen att bli några utomhuspass, i form av bönevandringar på stan och dylikt. På fredagskvällen kommer vi att fokusera på bön för Göteborg. Mer info kommer när det närmar sig. 


Länk till bokning: https://www.24-7prayer.com/signup/590889


När du har bokat får du ett mejl med instruktioner.